Proiectul Centre de incluziune socio-profesională a tinerilor aflați în situație de risc

Promotor Inspectoratul Şcolar Prahova

 Parteneri în proiect: Asociaţia Centrul de Resurse Apollo

                                  Romers Rettigheter Norvegia.

În implemenatarea proiectului au fost implicate 5 unităţi de învăţământ preuniversitar, una dintre ele fiind  Liceul Tehnologic “Toma Socolescu “, Ploieşti .

Echipa de proiect:

Coordonator Centru de incluziune: Director prof. Rodica Avramescu

Consilier (orientare şcolară şi dezvoltare abilităţi de viaţă ): prof. Mihaela Andronescu

Educaţie remedială matematică : prof. Felix Tuinete

Educaţie remedială limba română : prof. Carmen Clucerescu

Unul dintre cele mai longevive proiecte ale liceului nostru își continuă activitatea și în acest în această perioadă dificilă care a luat prin surprindere deopotrivă profesori, elevi și părinți .

Eforturile școlii noastre s-au concentrat pentru a asigura condițiile necesare unei bune desfășurări a activităților on-line. Astfel, platforma Teams este accesibilă tuturor elevilor noștri , iar pentru elevii cu posibilități materiale reduse s-au găsit cele mai bune soluții pentru ca și ei să poată lua parte la activități.

În această nouă reorganizare , proiectul Centre de incluziune socio-profesională a tinerilor aflați în situație de risc ,proiect finanțat cu sprijinul financiar al Programului RO10-CORAI, program finanțat de Granturile SEE 2009-2014 și administrat de Fondul Român de Dezvoltare socială, s- a reinventat propunând învățarea on-line pentru activitățile remediale de matematică, limba română , dar și cele legate de dezvoltarea abilități de viață și orientare profesională.

Îi asigurăm pe toți elevii implicați în proiect că vom veni în sprijinul lor , că ne vom adapta și vom fi creativi pentru a le sprijini formarea și dezvoltarea ca oameni. Sacrificiile , noutățile, planurile schimbate și compromisurile le vom depăși împreună!

                                                                                                        Prof Mihaela Andronescu

Navigare în articole