Dragi elevi, părinți, profesori, personal auxiliar și personal nedidactic

Am fost și suntem o familie dz, mare! O familie în care unii sunt mai harnici, alții mai lenți, unii mai docili, alții mai rebeli. Dar oricum am fi, suntem o familie! Cu toții trecem prin aceste momente grele, dure, triste. Ne este teamă de ziua de mâine, ne este teamă de viitorul apropiat. Dar….. Suntem o familie și ne susținem unii pe alții atât cât putem, așa cum ne pricepem.
STĂM ACASĂ!
Noi ne străduim să ținem copiii aproape de școală, să le oferim ce știm noi mai bine: cunoștințe, sfaturi, pilde, povești.
Dragi părinți, vă rog să îndemnați copiii să fie zilnic conectați cu noi, cu școala. Viața merge înainte, timpul trece prin noi, natura rămâne frumoasa. Ajutați-vă copiii cu indemnul de a învăța oricând, oriunde.
Dragi elevi, vă rog aveți răbdare și încredere că orice zi aparent “pierdută “ este o zi „câștigată” în lupta cu virusul. Noi, profesorii, suntem permanent cu gândul la voi! Vă oferim din cunoștințele noastre, dar și din inimile noastre. Aveți un loc special!
Dragi colegi, secretare, îngrijitoare, angajați ai noștri, vă mulțumesc pentru colaborare și implicare în ceea ce faceți pentru ceilalți!
Tuturor vă urez sănătate pe termen nelimitat, răbdare și credință în Bunul Dumnezeu!
Să ne revedem cu bine, toți, sănătoși și mult mai apropiați sufletește!
Cu drag, profesor Rodica Avramescu – director
STAȚI ACASĂ! TOTUL VA FI BINE!