Stimați Colegi,
Colegiul Tehnic „Toma N.Socolescu ” din Ploieşti are deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la Concursul Național “ O viață fără riscuri, securitatea și sănătatea mea!”, Ediţia a VI a, care va avea loc în data de 29.11.2017, ora 9:00.
Precizăm că acest concurs este cuprins în CALENDARUL ACTIVITĂŢILOR EDUCATIVE NAȚIONALE, fără finanțare MEN, avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale, Nr.26402 /16.02.2017 ANEXA A , DOMENIUL TEHNIC, POZ.22.
Concursul Național “ O viață fără riscuri, securitatea și sănătatea mea! ” Ediţia I, II si III , IV si V s-a bucurat de o mare popularitate in rândul elevilor şi profesorilor.
Acest proiect sprijină elevii din liceele tehnologice să dobândească noi competenţe ştiinţifice, stimularea şi valorificarea interesului cadrelor didactice în procesul de dezvoltare personală proprie şi a elevilor, implicarea în activitǎţi din domeniul securitǎţii şi sǎnǎtǎţii in muncǎ, proiecte şi parteneriate naţionale, promovarea experienţei pe care cadrele didactice o obţin în timpul desfăşurării activităţilor din domeniul securitaţii şi sǎnǎtǎţii în muncă, prevenirea riscului de accidentare în școală.
Cei interesaţi sunt rugaţi să-şi anunţe participarea prin transmiterea fişelor de înscriere (Anexa 1-pentru elevi și Anexa 2-pentru cadre didactice ) completate până în data de 24.11.2017, la adresa de e-mail: concursssm92@gmail.com .
Condiţiile de participare precum şi alte informaţii privind modul de redactare şi prezentare a lucrărilor sunt cuprinse în Regulamentul Concursului pe care îl găsiţi în ataşament.
Precizăm că nu se percepe taxă de participare.
Pentru informaţii suplimentare puteţi telefona la 0762936258 (prof. Marin Liviu )și 0769270040 (prof. Oncescu Gabriela).
Vă așteptăm cu drag,
Organizatorii
Regulament concurs national ,, O viata fara riscuri securitatea si sanatatea mea ,, Editia a_VI-a
INVITAȚIE CONCURS NAȚIONAL
Fisa inscriere elev_ Concurs national ,, O viata fara riscuri securitatea si sanatatea mea ,, Editia a VI-a
Fisa de inscriere profesor_ Concurs national ,, O viata fara riscuri securitatea si sanatatea mea ,, Editia a VI-a