Motilitate de practică în cadrul proiectului VET
“Pași spre competențe profesionale sporite și principii europene de mediu în industria mobilei”,

Colegiul Tehnic „Toma N. Socolescu”, din Ploiești, jud. Prahova, România anunță desfășurarea, în perioada 13.11.2017 – 08.12.2017, mobilității de practică în cadrul proiectului “Pași spre competențe profesionale sporite și principii europene de mediu în industria mobilei”, 2016-1-RO01-KA102-023710.
Proiectul se derulează pe o perioadă de 2 ani 1.07.2016 – 30.06.2018 și are ca scop formarea profesională a elevilor în acord cu noile cerințe de pe piața muncii și cu legislația europeană din domeniul lor de pregătire profesională, astfel încât să le sporească șansele de angajare, să le crească perspectivele de carieră în domeniu, precum și să le faciliteze dobândirea de experiențe de lucru relevante și utile în obținerea unui viitor loc de muncă.
14 elevi, alături de profesorul coordonator, Ilie Ileana, vor dobândi cunoștințe legate de igiena şi securitatea muncii, organizarea locului de muncă, satisfacerea cerinţelor clienţilor, tranziția de la școală la locul de muncă și pregătirea pentru integrarea la locul de muncă. Aceste cunoștințe vor dezvolta diferite abilități precum: utilizare informațiilor, a elementelor practice în prelucrarea materialelor, modul în care se lucrează în echipă la locul de muncă și comunicare în limba engleză.
Rezultatele învățării dobândite de către participant vor fi înregistrate prin documentul de mobilitate Europass, semnat de către coordonatorul de practică.
Comisia de Proiecte Europene
Colegiul Tehnic “Toma N. Socolescu” Ploiești
Selectie elevi pentru proiect Erasmus+, 2017
ANUNT SELECTIE ERASMUS+023710

” PAȘI SPRE COMPETENȚE PROFESIONALE SPORITE ȘI PRINCIPII EUROPENE DE MEDIU ÎN INDUSTRIA MOBILEI”- (1)

Selectie elevi pentru proiect Erasmus+
anunt