RIUF este cel mai mare eveniment educațional din Romania și, de asemenea, cel mai mare târg de universități internaționale din Estul Europei. Evenimentul va avea loc în București pe data de 16-17 martie, iar locația este Sala Palatului.
Vă așteptăm cu drag alături de elevii dumneavoastră la eveniment, târgul fiind adresat în special elevilor din anii terminali (clasa a XI-a și clasa a XII-a). Aceștia vor avea oportunitatea să interacționeze cu reprezentanții universităților din străinătate și din țară, să participe la seminariile și prezentările susținute de instituțiile prezente la târg sau chiar să afle pe loc dacă au fost admiși la programul de studiu dorit. Profesorii care participă la cea de-a XII-a ediție RIUF vor beneficia de o adeverință din partea organizatorilor ce atestă implicarea acestora în dezvoltarea academică a propriilor elevi. De asemenea, se eliberează și un certificat de participare și pentru liceul pe care elevii și profesorii îl reprezintă. Acestea vor fi ridicate la ieșirea din eveniment.
Anul acesta, în premieră, organizăm și evenimentul „Ziua porților deschise cu ocazia RIUF”. Astfel că elevii liceului dumneavoastră vor avea ocazia ca în ziua participării la RIUF să viziteze campusurile a două dintre universitățile din București. Universitățile care își vor deschide porțile cu ocazia RIUF București sunt: Universitatea Romano-Americană și Universitatea Tehnică de Construcții Civile București.
Ceea ce mai este important de știut e ca intrarea nu este gratuită, prețul biletului fiind de 5 lei, dar profesorii însoțitori au acces gratuit.
Ataşat găsiţi mai multe informaţii despre invitația noastră, RIUF și „Ziua porților deschise cu ocazia RIUF”. Avem rugămintea să distribuiți invitația noastră către diriginții claselor a 11-a și a 12-a sau către consilierul educativ.
Spuneţi-mi, vă rog, care este părerea dumneavoastră?
Vă stau la dispoziție pentru a discuta detaliile organizatorice sau pentru a vă răspunde la întrebări.
Cu consideraţie,
Anca Gîlcă
Coordonator Regional RIUF 2013
E-mail: anca.gilca@educativa.ro
Web: http://www.educativa.ro/
Mobile: +40.758.815.034