www.unitecultures.com
Prin parteneriatul de valoare pe care Asociatia Culturala Momentum il are cu Uniunea Elena din Romania inca de la lansarea acesteia, ne bucuram ca am reusit sa obtinem ISSN pentru revista cultural-educationala pe care o detinem atat in cadrul organizatiei, cat si in cadrul programului Unite Cultures Through Culture (www.unitecultures.com, sectiunea revista) derulat cu success inca de la inceputul anului in curs. Prin amabilitatea Dlui Prof. Dr. Dragos-Gabriel Zisopol, care este si presedintele de onoare al organizatiei noastre Momentum, am reusit impreuna sa dam plus valoare unei reviste care speram sa ajunga in casele fiecaruia dintre voi si sub ochii fiecaruia dintre dumneavoastra. O revista care aduna articole de la generatii multiple, atat elevi, studenti si copii de toate varstele cat si profesori si oameni de renume, precum ambasadori ai elenismului. Speram si suntem siguri ca fiecare dintre dumneavoastra o sa gaseasca cel putin un articol care sa ii trezeasca interesul pentru cultura si nu numai!
Vlad Mateescu
Project Manager
Presedinte Asociatia Momentum
Va anuntam ca in curand vom lansa RADIO-ul online al programului Unite Cultures Through Culture; mai devreme cu aproape 6 luni decat am planificat initial.
Ne bucuram ca lucrurile merg atat de repede si ca impreuna realizam lucruri frumoase.
Am dori sa implicam si mai mult elevii,studentii si voluntarii in acest program prin intermediul radio-ului, care sa lucreze, desigur in voluntariat, online cu echipa noastra redactionala in ceea ce priveste radio-ul.
Aptitudini necesare:
– entuziasm
– incredere
– vorbitor de limba engleza
– familiarizat cu un PC, mai ales cu, comunicarea online (messenger, skype etc) dar si cu Microsoft OFFICE.
Secretar General
Octavian TUdose
www.unitecultures.com
www.asociatiamomentum.ro
www.unitecultures.wordpress.com
www.asociatiaculturalamomentum.wordpress.com
www.facebook.com/Unitecultures